img
shape

Focus Cell max

Yarım’ı Tam’a, İyi’yi Daha İyi’ye Ulaştırır.

Hafıza zayıflığını, dalgınlığı, düşünce ve konsantrasyon güçlüklerini önlemede, zihni ve akli fonksiyonları geliştirip, sinir bozuklukları ve depresyonlara karşı korunmada, bitkinlik, yorgunluk, uykusuzluk ve huzursuzluk hallerini düzenlemede kullanılır.
FOCUS CELL MAX, Cognizin Sitikolin, Fosfatidilserin (PS), Rhodiola ve Kırmızı Kore Ginsengi merkezinde, alanında uzman doktor ve akademisyenlerce geliştirilmiş dünyada bu formül ve etkide TEK gıda takviyesidir. Bu dört güçlü bileşene ek olarak sinerjik etkisi artırılmış Magnezyum L-Treonat, L-Teanin, Çinko ve aktif Vitamin B6 kullanılmıştır.

Şimdi Sipariş Ver 1,899.00 Orijinal fiyat: 1,899.00₺.1,599.00Şu andaki fiyat: 1,599.00₺.
shape
shape
shape

DİKKAT ARTTIRICI & ANKSİYETE GİDERİCİ

Neden Focus Cell Max?

Etkin Maddeler: Cognizin (Sitikolin), Fosfatidilserin, Rhodiola Ekstresi, Kırmızı Kore Ginsengi Ekstresi, Magnezyum L-Treonat, L-Teanin, Çinko, Aktif Vitamin B6 (Piridoksal-5-Fosfat, P-5-P)

  • Dikkat eksikliği hiperaktif bozukluğu (DEHAB)
  • Anksiyete kontrolü
  • Konsantrasyon ve odaklanma sorunları
  • Erkek ve kadında cinsel soğukluğun önlenmesi, gençlik ve zindelik için kullanımı
  • Dikkat dağınıklığının giderilmesi
  • Pandemi sonrası gelişen beyin sisi, kafa karışıklığı, hafıza problemleri, konsantrasyon bozukluğu, öğrenmede gecikme ve çoklu iş yapma konusunda zorluk gibi belirtilerin önlenmesi
  • Hafıza zayıflığının giderilmesi
  • Dalgınlık, düşünce ve konsantrasyon güçlüklerinin önlenmesi
  • Bitkinlik, yorgunluk, uykusuzluk ve huzursuzluk hallerini düzenlemede etkilidir.
  • Modern şehir hayatının her yaştaki insana verdiği stres ve sinir gerilimlerine dayanıklılığı artırma
  • Yaşlanmayla oluşan beyin hücrelerinin yitimini en aza indirme ve buna bağlı olarak hatırlama ve öğrenme yeteneğini artırma, ruhsal ve psikolojik çöküntüleri giderme
  • Modern şehir hayatının her yaştaki insana verdiği stres ve sinir gerilimlerine dayanıklılığı artırma
  • Yaşlanmayla oluşan beyin hücrelerinin yitimini en aza indirme ve buna bağlı olarak hatırlama ve öğrenme yeteneğini artırma, ruhsal ve psikolojik çöküntüleri giderme
  • Özellikle yaşlı kişilerde sık rastlanan ruhsal ve psikolojik çöküntüleri giderme
Ürünü İncele

FOCUS CELL MAX

1,899.00 Orijinal fiyat: 1,899.00₺.1,599.00Şu andaki fiyat: 1,599.00₺.
(0)
100%

Memnun müşteri

100%

Zamanında Teslimat

99%

Etkili Sonuç

11 Yaşındaki oğlum için Focus Cell MAX satın aldım. Satın aldığım şey bence kesinlikle sıradan bir ürün değil. Mucize, deva, şifa vb. adına ne derseniz yakışır. Çok teşekkür ederim. Artık dersler ve odaklanma konusunda en ufak sorun yaşamıyoruz.

Metin Y.

Obezite sorunu olan kızım için Focus Cell Max ile tanıştık ve denediğimiz çok sayıda yöntemden sonra bir de bu ürün ile denemek istedik. Gerçekten besin değerlerimiz stabil hale geldi. Tam 57 gün oldu bu yorumu yazarken. 1-2 ay daha devam edelim kurtulacağımıza eminim artık 🙂 Çok teşekkürler <3

Yüksel K.

Oğlum 12 yaşında. FOCUS CELL MAX ile bir arkadaşımın önerisi ile tanıştık. Sürekli okuldan şikayet alıyorduk. Öncesinde gittiğim doktorlar tarafından çoğunuzun tahmin ettiği ağır ilaçlar önerildi. Fakat hem doktorumuzla olan tedaviler hem de focus sayesinde şuan oğlumun sorunları yok diyebilirim. Hatta kayınvalidem "bu çocuğa ne verdin? Niye sakin sakin oturuyor, hasta mı oldu" diyo artık 🙂 Hepinize öneririm.

Merve A.

Yıllardır ağır diyetler ve bir türlü tam olarak verim alamadığım spor seansları ile devam eden 36 yaşında bir masa başı ofis çalışanıyım. 3 ay önce sosyal medyada focuscellmax'e denk geldim. Başta tereddütlerim olsa da kullanmaya başladıktan sonra "keşke daha erken tanışsaymışım." diyorum. Arkadaşlar olay gerçekten beslenmekte bitiyor. 🙂 Bu ürünün de ciddi anlamda kan şekerini dengelemesi ile artık kurt gibi aç değilim. :))

Esra Z.

Sıkça Sorulan Sorular

Kore Gingsengi Ekstresi, Sitikolin, Rodiola Ekstresi, L-Teanin, Magnezyum Taurat, Magnezyum Bisglisinat, Çinko Pikolinat, Piridoksal 5’Fosfat, Stevya

Hamileler, emziren anneler ve kronik hastalığı olanların, 11 yaş altı çocukların FOCUS CELL MAX kullanmadan önce mutlaka bir sağlık profesyoneline danışması önerilir.

Dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğunda (DEHB), Anksiyete kontrolünde, Konsantrasyon güçlükleri, odaklanma, dikkat dağınıklığı, sınav stresinde, hafıza zayıflığı, dalgınlığı, düşünce ve konsantrasyon güçlüklerini önlemede, zihni ve akli fonksiyonları geliştirip, sinir bozuklukları ve depresyonlara karşı korunmada, bitkinlik, yorgunluk, uykusuzluk ve huzursuzluk hallerini düzenlemede kullanılır. Yaşlanmayla oluşan beyin hücrelerinin yitimini en aza indirir ve buna bağlı olarak hatırlama ve öğrenme yeteneğini arttırmada, ruhsal ve psikolojik çöküntüleri gidermede erkek ve kadında cinsel soğukluğun önlenmesinde, gençlik ve zindelik için kullanılabilir.

FOCUS CELL MAX ürünlerimizin ikisinde de 30'ar saşe takviye edici gıda bulunmaktadır. Toz halindedir ve ılık su ile karıştırılarak kullanılması tavsiye edilmektedir.